GSB IHF EHF
  

Gözlemci Ara Eğitim Semineri yapıldı

07.01.2019 00:00

2018-2019 sezonu Gözlemci Ara Eğitim Semineri Ankara'da yapıldı. 

5 Ocak Cumartesi günü THF spor salonunda yapılan seminer saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşması yapan Genel Sekterimiz Mutlu Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda görev alan gözlemcilerimizin online veri giriş sistemini kullandığı hatırlatarak, "Online veri sistemi ile gözlemcilerimiz önemli bir görev üstlendi. Müsabakalarımızın detayları, yenilenen resmi sitemiz üzerinden gözlemcilerimizin veri girişiyle takipçilerimize ulaşıyor. Mobil uygulamamızla da müsabaka bilgilerine ve haberlerimize de daha hızlı ulaşılmaktadır.  MHK Başkanı Barbaros Yılmaz ile gözlemcilerimizin sorunlarını, isteklerini konuşuyoruz. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Seminere katılan gözlemcilerimize teşekkür eder, herkese başarılar dilerim." diye konuştu.

MHK Başkanı Barbaros Yılmaz da gözlemcilere seslenerek, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Yoğun bir fikstürle liglerde devrelerin sona erdiğini belirten Yılmaz, görev alan gözlemcilerimizin başarılı bir yönetim sergilediğini söyledi. Gözlemcilerin müsabakalarda dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda da uyaran Yılmaz, tüm gözlemcilere ikinci devre müsabakalarında başarılar diledi. 

Seminerde online veri sistemi kullanımı ile ilgili bilgiler aktarılırken, MHK üyesi Faruk Akman da gözlemcilerle değerlendirmelerde bulundu.